marți, 9 aprilie 2013

Site-uri pentru si despre pisici :).


Site-uri pentru si despre pisici :).



“O pisica are propria ei opinie despre fiintele umane. Nu spune prea multe, dar iti poti da seama si singur ca nu ai vrea sa auzi tot adevarul” spune  Jerome K. Jerome , o afirmatie adevarata daca ar fi sa studiem indeaproape . 
Fiind prietena noastra in momente de restriste si nu numai este mai tot timpul alaturi de noi . Prin felul ei de a fi , atrage simpatia persoanelor din jurul ei acaparand atentia printr-un fel sau altul . Ii place sa fie in preajma persoanelor ce o rasfata si ii ofera afectiune. Ei bine aceasta ,, magie ” pe care o raspandesc aceste animalute a fost observata de foarte multe persoane , si pentru a-i oferi cat mai multa importanta au aparut aceste site-uri cu si despre pisici .
Iata cateva site-uri : 
http://www.zooland.ro/Articole-despre-pisici.html –> Un site cu si despre pisici . Contine articole despre ingrijirea pisicilor , despre rasfatarea lor , despre viata lor si nu numai . Un site ce merita vizitat !
http://pisica.ro/ –> Un site al revistei ,,Pisica”  , ce sustine de asemenea viata pisicilor , ingrijirea lor si nu numai .
http://www.pisici.com/ -> Asociatia felina romana pentru iubitorii de pisici ; Iata un site ce sustine de asemenea felinele din Romania , fondata la 11.12.1991 - statutul aprobat si inregistrat oficial la Ministerul Agriculturii si Alimentatiei , Bucuresti România. (1991).
http://www.animalutul.ro/pisica/ –> Un site despre animale , ce nu priveaza si prezenta informatiilor despre pisici .
http://www.animale.ro/pisici –> Un site despre animalute , de asemenea cu informatii despre viata felinelor , ingrijirea lor si sustine si adoptiile .
http://www.adoptiipisici.ro/–> Un site ce sustine adoptiile pentru pisici  , un site ce promoveaza protectia animalelor .
http://www.pufosi.org/ –> Celebrul site cu si despre pisici , continand informatii despre pisici , poze postate de stapanii animalutelor , unele mai amuzante decat celelalte si nu numai . Un site excelent !
http://cameracupisici.blogspot.ro/ –> Un blog ce sustine adoptiile de pisici si nu numai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu